Zľava: Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojtech Artz, majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko, iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin, kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger, prevádzkový riaditeľ TMR Slovensko Branislav Kačkovič počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černak.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava: Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojtech Artz, majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko, iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin, kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger, prevádzkový riaditeľ TMR Slovensko Branislav Kačkovič počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, operný spevák Peter Dvorský, bartender Peter Škripko, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Operný spevák Peter Dvorský, bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Operný spevák Peter Dvorský a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Operný spevák Peter Dvorský, bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika, herec Ady Hajdu a šéfkuchár Jaroslav Žídek počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Operný spevák Peter Dvorský, šéfkuchár Jaroslav Žídek, bývalý riaditeľ TV Markíza Václav Mika a herec Ady Hajdu počas podujatia Zážitková gastronómia, ktorého súčasťou bol krst špeciálnej knihy receptov Jaroslav Žídek - Z mojej kuchyne. Bratislava, 5. marec 2012.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Český šéfkuchár Jaroslav Židek.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava: Kuchári Marian Filo, Jaroslav Židek a Igor Čehy počas pokusu o prekonanie platného rekordu zapísaného v Guinnessovej knihe rekordov v postavení komína z palaciniek. Podujatie zorganizovala Nadácia pre deti Slovenska v rámci zbierky Hodina deťom. Bratislava, 6. november 2011.Foto: SITA/Jozef Jakubčo
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava – Martin Sabo (asistent Martina Korbeliča), Jaroslav Žídek (prezident Bocuse d´Or na Slovensku), Jean Luc Rocha Serralheiro (tréner slovenského reprezentačného tímu) a Martin Korbelič (šéfkuchár Camouflage restaurant, víťaz slovenského kola Bocuse d´Or)Foto: EF
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava: Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojtech Artz, majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko, iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin, kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger, prevádzkový riaditeľ TMR Slovensko Branislav Kačkovič počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černak.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať