Ronaldo má poškodený bočný väz v kolene, príde o Superpohár

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Finále ME vo futbale: Portugalsko - Francúzsko
Zranený portugalský futbalista Cristiano Ronaldo počas finálového zápasu na majstrovstvách Európy. Paríž, 10. júl 2016. Foto: SITA/AP

PARÍŽ 11. júla (WebNoviny.sk) – Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo má podľa prvých správ poškodený bočný väz v ľavom kolene. Podľa španielskeho denníka Marca ide o zdravotnú indispozíciu prvého stupňa.

Tridsaťjedenročný hráč Realu Madrid nútene nedohral nedeľňajšie finálové stretnutie ME 2016 proti domácemu Francúzsku (1:0 po predĺžení), z ihriska sa porúčal v 25. min. Cristiano Ronaldo doplatil na zákrok Dimitriho Payeta z 8. min, po ktorom sa Portugalčanovo koleno neprirodzene ohlo.

Obrazom: Finále ME 2016 vo futbale

Nemôžem sa pozerať na utrpenie môjho syna. Vo futbale ide predsa o kopanie do lopty a nie o zničenie protivníka,“ napísala na twitteri Dolores Aveirová, matka Cristiana Ronalda.

CR7 to po prvom ošetrení ešte na ihrisku skúsil, no o necelú štvrťhodinu definitívne prenechal miesto Ricardovi Quaresmovi. V zostávajúcom priebehu finále bol lídrom Portugalčanov so zabandážovaným kolenom aspoň z lavičky náhradníkov. Najväčšia hviezda Realu Madrid s najväčšou pravdepodobnosťou príde o duel európskeho futbalového Superpohára proti FC Sevilla, ktorý je na programe 9. augusta v nórskom Trondheime.

Tieto správy prinášame s podporou internetových stávok eTIPOS.sk.
Tipos

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Cristiano Ronaldo