Vladimír Weiss ml. je už na slobode, polícia ho obvinila

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vladimír Weiss
Vladimír Weiss v drese slovenskej futbalovej reprezentácie.. Foto: archívne, SITA/Milo Fabian.

BRATISLAVA 3. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho obvinila polícia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a určite si nezahrá v nadchádzajúcich zápasoch kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 v Slovinsku a proti Škótsku.

Dvadsaťšesťročného krídelníka zastavila podľa JOJ policajná hliadka v nedeľu v skorých ranných hodinách v Bratislave. Vraj sa odmietol podrobiť dychovej skúške a nesúhlasil ani s odberom krvi. V aute sa údajne nachádzalo desať ľudí.

„Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol na základe doposiaľ vykonaných procesných úkonov obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky voči 26-ročnému Vladimírovi W. z Bratislavy. Vzhľadom sa súčasné štádium konania, bližšie informácie k prípadu nie je možné poskytnúť,“ uviedla pre agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Podľa informácii agentúry SITA sa Vladimír W. už nenachádza v cele predbežného zadržania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Vladimír WeissVladimír Weiss ml.
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia