Záujem o Ondreja Dudu má údajne aj trio z Premier League

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ondrej Duda
Foto: facebook.com/LegiaWarszawa

BRATISLAVA 5. júla (WebNoviny.sk) – O slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu sa podľa britského Daily Star zaujímajú hneď tri kluby z najvyššej anglickej súťaže Premier League – Manchester United, Arsenal Londýn a West Ham United.

Cena ofenzívneho stredopoliara poľskej Legie Varšava sa podľa spomenutého periodika pohybuje na úrovni päť miliónov libier. O služby talentovaného futbalistu má podľa portálu weszlo.com záujem aj piaty tím uplynulej sezóny najvyššej talianskej súťaže ACF Fiorentina a prestup je vraj na spadnutie.

Sninský rodák Duda prišiel do varšavského klubu pred jarnou časťou sezóny 2013/2014 z MFK Košice za sumu mierne presahujúcu 300-tisíc eur. V drese Legie odohral 99 zápasov, v ktorých strelil 16 gólov. Je dvojnásobným víťazom tamojšej najvyššej súťaže aj národného pohára.

Vlani v lete bol veľmi blízko k presunu do Interu Miláno, ale transfer na poslednú chvíľu nezrealizovali. Duda reprezentoval SR na prebiehajúcich majstrovstvách Európy vo Francúzsku, na šampionáte raz skóroval do siete Walesu pri prehre 1:2.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ondrej Duda