Kuciak prestupuje do anglického Hull City, tvrdia Poliaci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dušan Kuciak
Slovenský brankár Dušan Kuciak naposledy inkasoval ešte 30. júla v 8. minúte súboja tretieho predkola Ligy majstrov proti Celticu Glasgow. Foto: SITA/AP

VARŠAVA 28. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový brankár Dušan Kuciak prestupuje z poľskej Legie varšava do anglického tímu Hull City. Informoval o tom portál sportowefakty.wp.pl či web legionisci.com.

Tridsaťročný žilinský rodák mal zmluvu v Legii iba do konca tejto sezóny 2015/2016 a novú odmietol podpísať. Vedenie varšavského klubu sa tak rozhodlo predať svoju oporu, aby za ňu získalo aspoň nejaké finančné prostriedky.

Aktuálny líder druhej najvyššej anglickej súťaže The Championship sa údajne o slovenského gólmana zaujímal niekoľko mesiacov a chcel ho získať už v lete minulého roka.

Kuciak bol hráčom Legie od leta 2011. V roku 2005 krátko hosťoval v inom anglickom klube West Ham United. Podľa portálu sport.pl bol v hre o Kuciakove služby aj turecký Osmanlispor a nemenovaný klub z nemeckej I. bundesligy. Jeho nástupcom v bránke Legie by mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou Radoslaw Cierzniak z Wisly Krakov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Dušan Kuciak
Firmy a inštitúcie Legia Varšava