Prvé „Stupavské zelé“ nesúce Chránené označenie pôvodu (CHOP) vyrobili dnes v Stupave pri príležitosti každoročných Dní zelá. Na snímke: Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná (uprostred) a predseda Mástskeho potravinového spolku Jozef Fabian (vľavo) počas slávnostnej výroby kyslej kapusty. Bratislava, 30. september 2017.Foto: SITA/MPRV SR
Prvé „Stupavské zelé“ nesúce Chránené označenie pôvodu (CHOP) vyrobili dnes v Stupave pri príležitosti každoročných Dní zelá. Na snímke zľava: Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná a predseda Mástskeho potravinového spolku Jozef Fabian počas slávnostnej výroby kyslej kapusty. Bratislava, 30. september 2017.Foto: SITA/MPRV SR
Prvé „Stupavské zelé“ nesúce Chránené označenie pôvodu (CHOP) vyrobili dnes v Stupave pri príležitosti každoročných Dní zelá. Na snímke sprava: Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná a predseda Mástskeho potravinového spolku Jozef Fabian počas slávnostnej výroby kyslej kapusty. Bratislava, 30. september 2017.Foto: SITA/MPRV SR
Prvé „Stupavské zelé“ nesúce Chránené označenie pôvodu (CHOP) vyrobili dnes v Stupave pri príležitosti každoročných Dní zelá. Na snímke: Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná (uprostred) a predseda Mástskeho potravinového spolku Jozef Fabian (vpravo) počas slávnostnej výroby kyslej kapusty. Bratislava, 30. september 2017.Foto: SITA/MPRV SR
Prvé „Stupavské zelé“ nesúce Chránené označenie pôvodu (CHOP) vyrobili dnes v Stupave pri príležitosti každoročných Dní zelá. Na snímke: Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná (uprostred) a predseda Mástskeho potravinového spolku Jozef Fabian (vľavo) počas slávnostnej výroby kyslej kapusty. Bratislava, 30. september 2017.Foto: SITA/MPRV SR