Iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zľava: Majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko, iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin a kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zľava: Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojtech Artz, majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko, iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin, kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger, prevádzkový riaditeľ TMR Slovensko Branislav Kačkovič počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zľava: Majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko a kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Zľava: Majiteľ reštaurácie Irin Lukáš Hesko a kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prevádzkový riaditeľ TMR Slovensko Branislav Kačkovič počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojtech Artz počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tilinger počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Prezident Bocuse d'Or Slovensko 2022 Jaroslav Žídek počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková
Iniciátor výzvy a vydavateľ bedekra Gurmán na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie organizovanej Gurmánom na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska na tému: Výzva „Aj Slovensko chce Michelina“, v hoteli Grand Hotel River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislave. Bratislava, 7. august 2023.Foto: SITA/Diana Černaková