Kelový prívarok už dávno nepatrí iba do kuchýň starých mám. Foto: SITA
S Culinariom pripravíte nielen dobré jedlo, ale jeden zo skúsených someliérov vám tiež poradí, čím lahôdku zapiť. Foto: SITA
Šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič vám predvedie ako pripraviť napríklad studenú španielsku polievku gaspačo. Foto: SITA
Umenie Tomáša Opletala, šéfkuchára Flowers restaurant and wine bar ocenili aj Arnold Schwarzeneger, Alberto Tomba, Karel Gott, či Anthony Hopkins. Foto: SITA
Reláciu pre vás pripravujeme aj v priestoroch Erdödyho paláca. Foto: SITA
Šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant Marek Petrán pripravuje najradšej dezerty. Foto: SITA
Pripravovať budeme aj tradičné slovenské recepty. Foto: SITA
Recepty v novej internetovej relácii Culinarium bude pripravovať aj šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič. Foto: SITA
Kelový prívarok už dávno nepatrí iba do kuchýň starých mám. Foto: SITA
S Culinariom pripravíte nielen dobré jedlo, ale jeden zo skúsených someliérov vám tiež poradí, čím lahôdku zapiť. Foto: SITA
Šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič vám predvedie ako pripraviť napríklad studenú španielsku polievku gaspačo. Foto: SITA
Umenie Tomáša Opletala, šéfkuchára Flowers restaurant and wine bar ocenili aj Arnold Schwarzeneger, Alberto Tomba, Karel Gott, či Anthony Hopkins. Foto: SITA
Reláciu pre vás pripravujeme aj v priestoroch Erdödyho paláca. Foto: SITA
Šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant Marek Petrán pripravuje najradšej dezerty. Foto: SITA
Pripravovať budeme aj tradičné slovenské recepty. Foto: SITA
Recepty v novej internetovej relácii Culinarium bude pripravovať aj šéfkuchár reštaurácie Camouflage Restaurant Martin Korbelič. Foto: SITA











