EURONICS posilňuje svoju pozíciu najväčšej elektrosiete v SR

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Euronics

BRATISLAVA 25. februára 2016 (WBN/PR) – EURONICS, druhá najväčšia sieť elektropredajní v Európe a tretia najväčšia na svete, s obratom takmer 20 mld. Euro, ktorá svojimi viac ako 10 000 predajňami pokrýva prakticky celú Európu, oslávila v roku 2015 už 25.výročie svojho vzniku.

V roku 2016 posilní Euronics svoju pozíciu na slovenskom trhu vstupom 20-tich členov siete HOME Elektro do siete Euronics SK. Od roku 2016 bude mať sieť Euronics v SR až 80 predajní a týmto krokom si značka zabezpečí výrazne lepšie pokrytie Slovenska a rast svojej trhovej pozície. Výlučne slovenská sieť Euronics, jedna z iba dvoch slovenských sietí elektropredajní, potvrdzuje, že je najväčšou sieťou elektro na Slovensku. Všetky ostatné siete na trhu elektro sú zahraničné siete. Týmto Euronics posilní pozíciu slovenských firiem na maloobchodnom elektro trhu kamenných predajní aj e-shopov v SR.

Spoločnosť Euronics SK, a.s. založili v roku 2004 firmy TPD Bratislava a DOMOSS Piešťany spolu s nezávislými predajňami elektro a stali sa tak súčasťou druhej najväčšej siete elektro v Európe – Euronics International. Táto európska sieť má 27 členov pôsobiacich v 35 krajinách, zamestnáva viac ako 50 000 ľudí a svojimi produktmi a službami pokrýva viac ako 250 miliónov domácností. Celkový obrat siete Euronics International, ktorá pôsobí prostredníctvom približne 6000 samostatných predajcov s viac ako 10 000 predajnými miestami, má neustále rastúci trend a od roku 2008 ho táto sieť viac ako zdvojnásobila.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia