Káder Slovana sa rozšíril o nového hráča, útočník Ščastlivyj má skúsenosti aj z NHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan - riga
Zľava vzadu: Guntis Galvinš z Dinamo Riga, Radek Smoleňák z HC Slovan Bratislava a Krišjanis Redlihs z Dinamo Riga. Zľava vpredu: Marek Viedenský z HC Slovan Bratislava a Brandon McMillan z Dinamo Riga počas hokejového zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi HC Slovan Bratislava - Dinamo Riga. Bratislava, 7. október 2017. Foto: SITA/Štefan Laktiš

BRATISLAVA 3. novembra (WebNoviny.sk) – Ruský útočník Piotr Ščastlivyj sa stal novou posilou HC Slovan Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Tridsaťosemročný center pôsobil naposledy v rumunskom SC Csíkszereda v nadnárodnej Erste lige. Informáciu uverejnil rumunský tím na facebooku, hráčov prestup potvrdil i portál eliteprospects.com.

Ščastlivyj odohral v SC Csíkszereda tri stretnutia, v ktorých získal 6 bodov za 3 góly a rovnaký počet asistencií. V aktuálnej sezóne hral tri zápasy aj za Metallurg Novokuzneck vo Vyššej hokejovej lige (VHL).

Ruský veterán má na konte 130 štartov v severoamerickej NHL, v roku 2011 získal so Salavatom Julajev Ufa Gagarinov pohár. V minulosti reprezentoval Rusko na majstrovstvách sveta v roku 2007.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať